Wat is DirectAdmin?

DirectAdmin is een grafisch webgebaseerd hosting-controlepaneel dat het beheren van websites gemakkelijker maakt.

Binnen DirectAdmin bevinden zich honderden functies die je met slechts enkele muisklikken volledig naar wens kunt instellen. Je kunt eenvoudig meerdere e-mailadressen aanmaken, een afwezigheidsbericht instellen en nieuwe websites toevoegen met de knop 'Toevoegen'. Dit is tevens de reden waarom wij vanaf het begin gebruik maken van DirectAdmin. Het biedt de juiste functies die wij graag aan jou als klant willen aanbieden, maar dan op een eenvoudige en gemakkelijk beheerbare manier.

Verhuizen naar DirectAdmin

We verhuizen dagelijks tientallen DirectAdmin-gebruikers van andere providers naar ons hypermoderne platform. Als je ook zorgeloos en probleemloos jouw DirectAdmin-omgeving naar uwish wilt verhuizen, dan kan dat eenvoudig via onze uwish-IT verhuisservice, die vaak is inbegrepen bij webhosting- en reseller hostingpakketten.

DirectAdmin SSD-prestaties en stabiliteit

DirectAdmin draait bij Uwish op zeer snelle Intel hexacore-processoren met DDR4 RAM-geheugen. De gegevens van jouw websites, e-mail en databases worden opgeslagen op een ongekend snelle SSD RAID10-set met flashcache en hoge I/O-snelheden. De DirectAdmin webhosting servers zijn direct dubbel en redundant aangesloten op de coreswitches, die op hun beurt rechtstreeks zijn verbonden met de routers van het BIT-netwerk. Hierdoor kan er een apparaat uitvallen zonder dat dit gevolgen heeft.